Dutch satforum > Algemene vragen

aansluiten skystar 2 kaart

(1/4) > >>

Rudi:
Hallo ,
 Ik wil mij een skystar 2 pci kaart aanschaffen , momenteel bezit ik een maxplus 2100 met een draaibare schotel van 1 meter  , kan men via een splitter dan deze pc. kaart bedienen( met 1 kabel die binnenkomt dus ) zonder dat er iets ontregeld word met het goed werkende draaibaar systeem van mijn Max + nu of zet men best 1 van de twee systemen volledig  uit

Al bedankt.
groeten , Rudi

Ron:
Hoi Rudi,

Je sluit best de antenne aan op de maxplus en vanuit de maxplus ga je naar de skystar 2.
Deze heeft nl enkel een ingang en geen doorlusmogelijkheid.
Antenne draaien doe je met de maxplus en wanneer je via de skystar 2 kaart kijkt zet je best de maxplus op dezelfde frequentie en polarisatie.
Zo doe ik het meestal. Wanneer je slecht signaal hebt kan je eventueel de maxplus proberen uit te schakelen dat helpt soms.

Succes

Rudi:
Hallo Ron,
Als beginner met  Skystar2 is het  mijn bedoeling  4-2-2 feeds te zoeken met een Maxplus als doorlusser met draaibare schotel , is er  geen  overspanningsgevaar mogelijk voor de  Maxpl. of moet deze eens de frequentie gevonden is volledig uitgezet worden wanneer men met de Skystar kijkt ?
Heb de Skystar pas  gemonteerd in de pc  ,  progDVb 4,07 geinstalleerd  maar geraak nog niet veel verder ....., heb ondanks de handleidingen van Technisat zelf nog  vele vragen hoe het verder moet .  bvb. : In deze situatie , moet dan de Skystar ingesteld worden met  1 lnb  ?
Ben  dus op zoek naar een  eenvoudig verstaanbaar stappenplan voor de Skystar2 of wat  goede raad .
Alvast bedankt,
mvg. Rudi

Rudi:

Hoi Ron

Bij het hardware detecteren gaat alles goed, tot op het punt dat ik de software automatich laat installeren. Ik krijg dan het voglend scherm:

Weet u misschien wat het probleem kan zijn en hoe ik dit oplos?

mvg
Rudi Heyndrickx

Ron:
Hallo Rudi,

Krijg je op een voorgaand scherm niet de mogelijkheid om toch te installeren?
De boodschap die je te zien krijgt heeft te maken met de afspraken die Microsoft met hardwarefabrikanten maakt, voor wat betreft een controleprogramma dat driver-software controleert en certificeert.

Ron

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie