Auteur Topic: Vlaamse versie Liberty TV is failliet  (gelezen 1660 keer)

Ron

  • Global Moderator
  • Elite Feedhunter
  • *****
  • Berichten: 18278
Vlaamse versie Liberty TV is failliet
« Gepost op: 22 april 2011, 21:51:24 »
De rechtbank van koophandel in Brussel heeft op 11 april Event TV Vlaanderen, het bedrijf achter Liberty TV, failliet verklaard. Er is een curator aangesteld. Telenet bevestigt dat het de analoge en digitale distributie van Liberty TV in Vlaanderen vrijdag heeft stopgezet.

Liberty TV was in 2002/2003 de zondagse thuishaven van de talkshow ZwartWit van en met Jurgen Verstrepen. Het programma liep toen tegelijk op 4FM. En Tess Goossens debuteerde er met het aanbieden van... reizen. De hele opzet van dit project was trouwens opgebouwd rond vakanties en de verkoop ervan in samenwerking met touroperatoren. Een poging om uit te breiden tot generalistich kanaal, mislukte.

De Nederlandstalige versie van Liberty TV werd tot voor kort enkel nog analoog doorgegeven in Leuven en Limburg. In Komen en Brussel was de Franstalige analoge versie van Liberty TV ook even onderbroken. Het bleek om een vergissing van Telenet te gaan. Het bedrijf had ook de distributie van de Franstalige zender stopgezet. Onterecht, want de Franstalige versie van het kanaal behoort toe tot een ander moederbedrijf, dat niet failliet is.


Bron: radiovisie.eu


AZBox Premium HD+ with 1.20 m dish(inclined)
Openbox S10 HD or tbs 5925 with triax 1.10 m dish
Inverto Black Ultra
KA-KU Band LNB IDLK-SINL20-KAKUO-OPP
1.8 m prime focus dish for c-band.