Auteur Topic: John de Mol begint een tweede TV zender  (gelezen 658 keer)

Feedhunter Rini

  • Global Moderator
  • Elite Feedhunter
  • *****
  • Berichten: 31358
    • http://feedhunter.com/
John de Mol begint een tweede TV zender
« Gepost op: 12 augustus 2005, 10:38:44 »
John de Mol begint tweede televisiezender
ANP

HILVERSUM - John de Mol begint een tweede televisiezender. Dat zegt hij in een vraaggesprek met de Geassocieerde Pers Diensten (GPD), dat zaterdag wordt gepubliceerd.

 
 
 
 
  Ik kan met zekerheid zeggen dat we met een tweede zender komen’, zegt De Mol. ‘Het wordt weer een brede familiezender. Daarvoor zie ik nog genoeg mogelijkheden.’ Vrijdag kwam het samenwerkingsverband van regionale dagbladen GPD met het nieuws naar buiten, een dag voordat De Mol's eerste tv-zender Talpa begint met uitzenden.

‘Vergelijk het met bierbrouwer Heineken, die behalve het eigen merk ook Amstel op de markt brengt. Of uitgever Sanoma, die zowel Libelle als Margriet heeft’, legt de televisiemaker uit.


Wanneer de tweede zender werkelijkheid wordt, is nog niet duidelijk. Als Talpa eenmaal op de rails staat, gaat De Mol in februari of maart praten met de kabelmaatschappijen. ‘Distributie is namelijk een eerste vereiste.’ De Mol ‘heeft op zijn netvlies’ hoe zijn tweede zender eruit gaat zien, maar wil daarover nog niet veel kwijt.

 


I work with: Technomate TM 5402 HD M3 CI super+, or Dr HD F 15,  or Clark Tech HD 4100 plus, or VU+ Duo or DVB/Dream DVB met TBS 5980 USB DVB S2 TV Q Box CI and a 110 c.m. Triax dish with quad 0.3 Invacom LNB and a DiseqC 1.2 Motorized H-H Moteck Motor