Auteur Topic: Tv op gsm  (gelezen 1742 keer)

Feeddxer

  • Global Moderator
  • Elite Feedhunter
  • *****
  • Berichten: 12268
    • Feedhunter Feeddxer
Tv op gsm
« Gepost op: 25 augustus 2005, 00:15:28 »
 Op 15 september lanceert Proximus de eerste 3G-diensten voor het grote publiek in België. Proximus-klanten zullen elkaar via videotelefonie kunnen zien terwijl ze bellen, hun favoriete liedjes kunnen downloaden en naar live televisie kijken op hun mobiele telefoon. Proximus is de eerste mobiele operator in België die 3G-diensten aanbiedt. De lancering van de 3G-diensten voor consumenten volgt op de succesvolle introductie in mei 2004 van 3G-diensten voor professionele klanten.

Proximus biedt nu ook aan het grote publiek de voordelen van de 3G-technologie. 3G biedt het grote publiek de mogelijkheid om nieuwe mobiele diensten te ontdekken die tot nu toe niet mogelijk waren voor mobiele gebruikers. In september lanceert Proximus drie 3G-diensten: Mobile TV en Music Download via Vodafone live!, het multimedia portaal van Proximus, en Videotelefonie. De introductie van de 3G-diensten voor consumenten volgt op de lancering van 3G-diensten voor professionele klanten in mei 2004 met de UMTS/GPRS-datakaart. Proximus bevestigt hiermee zijn leidende positie als innoverende operator in nieuwe mobiele diensten.

Videotelefonie

Via Videotelefonie zullen klanten die zich in een 3G zone bevinden elkaar kunnen zien als ze een gesprek voeren via hun 3G-toestel. Dankzij de geïntegreerde camera worden de beelden in reële tijd doorgestuurd naar de gesprekspartner. Met Videotelefonie zullen gesprekspartners elkaar niet kunnen zien maar dankzij de draaibare camera ook de omgeving van hun gesprekspartner. De klant die een video-oproep krijgt, heeft de keuze om de camera al dan niet aan te zetten.

3G-diensten via Vodafone live!: Mobile TV en Music download

Vodafone live!, het multimediaportaal van Proximus, wordt uitgebreid met de 3G-technologie, waardoor klanten toegang krijgen tot volledig nieuwe diensten: Mobile TV en Music Download. Proximus-klanten zullen uitermate verrast zijn door het aanbod (sport, nieuws, muziek, games en algemeen entertainment) en de kwaliteit van Vodafone live!. Dankzij 3G zullen zij een betere beeld- en videokwaliteit hebben op hun toestel, zullen ze vlotter kunnen browsen en sneller hun favoriete muziek en video’s kunnen downloaden.

Mobile TV

Via het multimediaportaal Vodafone live! hebben klanten toegang tot Mobile TV: live televisie op hun 3G-toestel. Bij de lancering van Mobile TV zullen Proximus-klanten met een 3G-telefoon kunnen kiezen uit tien televisiekanalen: VTM, Vitaya, CNN, Euronews EN, Euronews FR, FashionTV, JIM, RTL-TVi, Télé-Bruxelles (TLB) en Trace TV. Nieuwe televisiekanalen zullen in de toekomst het aanbod verrijken.

Music Download

Proximus is de eerste mobiele operator in België die zijn klanten de mogelijkheid biedt de mobiele telefoon ook als MP3-speler te gebruiken. Met Music Download kunnen Proximus-klanten hun favoriete muziek in digitale geluidskwaliteit met UMTS-snelheid downloaden op hun 3G-toestel. Zodra de song gedownload is, kunnen de gebruikers er zo vaak naar luisteren als ze willen.

De klanten kunnen hun favoriete muzieknummers kiezen uit een muziekcatalogus van meer dan 50.000 liedjes, variërend van pop tot klassiek. Met de zoekmachine kan de gebruiker makkelijk zijn keuze maken uit het ruime aanbod. Proximus werkt samen met grote muziekdistributeurs zoals Sony BMG, Warner Music en EMI om de muziekcatalogus verder uit te breiden.

3G Discovery Pack: lanceringspromotie

Klanten die tot en met 31 december 2005 gratis en onbeperkt en zonder verplichting de nieuwe 3G-diensten in België willen testen moeten hiervoor het 3G Discovery Pack laten activeren. Om het 3G Discovery Pack te activeren bellen ze naar de klantendienst (gratis nummer 1212 via een Proximus-gsm) of gaan ze naar een Proximus-verkooppunt.

Vanaf 1 januari 2006 gelden de volgende tarieven:

Videotelefonie: € 0,30/min voor abonnees

€ 0,50/min voor klanten met een voorafbetaalde kaart.

Mobile TV: € 0,50 per 10 minuten

Music download: € 1,99 euro per muzieknummer

Toegang tot Vodafone live!:

€ 0,50/sessie van max. 1 uur

€ 7,50/maand: onbeperkt toegang voor 1 maand + 5 MMS inbegrepen

ProximusCollection: vijf 3G-telefoons

Proximus biedt vijf 3G-telefoons aan in de ProximusCollection: Samsung Z500 (€ 429), Nokia 6680 (€ 449), Nokia 6630 (€ 349), SonyEricsson V600 (€ 299) en SonyEricsson V800 (€ 329). De toestellen zullen vanaf 15 september te koop zijn in de Proximus-verkooppunten. Het assortiment zal de komende maanden worden uitgebreid met nieuwe modellen.

3G-bereik

Het 3G-netwerk van Proximus bereikt 61% van de bevolking. Dit vertegenwoordigt meer dan 200 steden en gemeenten in België. Via de website www.proximus.be en via de klantendienst (1212 via een Proximus-gsm) biedt Proximus zijn klanten informatie over het 3G-bereik. In zones zonder 3G-bereik schakelt de 3G-telefoon automatisch over op het GSM/GPRS-netwerk dat meer dan 99% bereik biedt. Het 3G-netwerk van Proximus wordt verder uitgebreid en ook de capaciteit wordt verhoogd.

3G-diensten in het buitenland: roaming in 22 landen

Proximus klanten hebben ook in het buitenland toegang tot de 3G-diensten. Zij kunnen deze diensten in 22 landen gebruiken: Duitsland, Italië, Spanje, Zweden, Portugal, Ierland, Griekenland, Japan, Frankrijk, Zwitserland, Finland, Israël, Hong Kong, Polen, Turkije, Groot-Brittannië, Luxemburg, Nederland, Singapore, Oostenrijk, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika.
Bron /// Proximus


Het satfeedsforum is gewoon het beste wat er bestaat.
Ik zoek FEEDS met.............
AZBox Premium HD+
MAXPLUS 2100 s -  Maxdigial 220 s  
Quali QS 1080IRCI !!!     
Nokia 9200 met dvb 2000 , skystar2 kaart  - DVB DREAM / ALT DVB-PROGDVB  /   ,schotel 1.80m

cookie monster

  • VIP
  • Feedhunter
  • *****
  • Berichten: 170
Re: Tv op gsm
« Reactie #1 Gepost op: 29 maart 2006, 01:20:26 »

???- :cool-s: thmb_thumb :lol: :8 ;D
C :) :) kie M :P nster 
C U L'8'R WEIRDOGAToRS

I was born once , as an invasion of the bodysnatchers ,
but the doctor did get a brain-attack !! my name:

breedbandwurger 1967