Auteur Topic: Nickelodeon en Talpa toch.....  (gelezen 718 keer)

Feedhunter Rini

  • Global Moderator
  • Elite Feedhunter
  • *****
  • Berichten: 31358
    • http://feedhunter.com/
Nickelodeon en Talpa toch.....
« Gepost op: 4 september 2005, 08:55:16 »
Nickelodeon en Talpa binnenkort toch beschikbaar voor alle satellietkijkers

--------------------------------------------------------------------------------




Zo zie je dat er in korte tijd veel kan veranderen.....



MTV Networks en CANALDIGITAAL zijn definitief overeengekomen dat de MTV Networks zender Nickelodeon op korte termijn door alle abonnees van het CANALDIGITAAL basispakket ontvangen kan worden.
De afgelopen week was het onduidelijk of Nickelodeon, en daarmee de zender Talpa die in de avonduren op het kanaal van Nickelodeon uitzendt, te ontvangen zou zijn met een zogenaamde Irdeto2 kaart van CANALDIGITAAL. Dankzij de overeenkomst die nu gesloten is tussen MTV Networks en CANALDIGITAAL is er nu een einde aan deze onzekerheid gemaakt. Binnen enkele weken zal het gecombineerde Nickelodeon en Talpa kanaal ook via de Irdeto2 codering uitgezonden gaan worden.
Irdeto2 is één van de coderingsstandaarden waar een deel van de CANALDIGITAAL kijkers van gebruik maken om auteursrechtelijk beschermde programma’s, van bijvoorbeeld de publieke en commerciële omroepen, via satelliet te kunnen zien.


I work with: Technomate TM 5402 HD M3 CI super+, or Dr HD F 15,  or Clark Tech HD 4100 plus, or VU+ Duo or DVB/Dream DVB met TBS 5980 USB DVB S2 TV Q Box CI and a 110 c.m. Triax dish with quad 0.3 Invacom LNB and a DiseqC 1.2 Motorized H-H Moteck Motor