Auteur Topic: Nederlandse Beker , jupiler League , jong oranje bij RTL 4 Eyeworks  (gelezen 1348 keer)

Feeddxer

  • Global Moderator
  • Elite Feedhunter
  • *****
  • Berichten: 12268
    • Feedhunter Feeddxer
Waar Endemol de huis producent is van Eredivisie Live, heeft RTL 4 Eyeworks aangesteld als huis producent voor het voetbal wat te zien is op haar zenders. Met ingang van het komend seizoen zal Eyeworks voor de RTL Nederland de uitzendingen verzorgen van de uitwedstrijden van het Nederlands Elftal, de KNVB Beker, de Jupiler League en de wedstrijden van Jong Oranje. Dat meldt Eyeworks vandaag. Een woordvoerder: “Bovendien wordt Eyeworks als gevolg van de overeenkomst eigenaar van de rechten van Jupiler League voor de komende drie seizoenen.” RTL kreeg de rechten van de Jupiler League na de samenwerking met Talpa. Talpa had een vijfjarig contract afgesloten met de Eerste Divisie CV.

Volgens Eyeworks is RTL zeer content met de continuering van de samenwerking. Ook het bestuur van de Jupiler League is volgens Eyeworks blij. “Tot grote tevredenheid van het Jupiler League bestuur en directie worden vanaf het komende seizoen, dat 8 augustus van start gaat, de samenvattingen van de wedstrijden uitgezonden door zowel RTL 7 alsmede door een groot aantal regionale omroepen.”

“Voor Eyeworks betekent de overeenkomst niet alleen de voortzetting van een grote productieopdracht, maar ziet men de positie als rechtenhouder tevens als een belangrijke strategische stap“, laat de woordvoerder van Eyeworks weten.
Bron: Eyeworks/Mediacourant


Het satfeedsforum is gewoon het beste wat er bestaat.
Ik zoek FEEDS met.............
AZBox Premium HD+
MAXPLUS 2100 s -  Maxdigial 220 s  
Quali QS 1080IRCI !!!     
Nokia 9200 met dvb 2000 , skystar2 kaart  - DVB DREAM / ALT DVB-PROGDVB  /   ,schotel 1.80m